Opplevelsesgave til han

Hvorfor gi en opplevelsesgave til han?

De fleste av oss har masse ting, vanligvis mer enn vi trenger. Ting blir også fort en del av hverdagen vår, og etter en liten stund tar vi de for gitt. I USA er nå lagerplass en av de raskest voksende delene av eiendomsmarkedet!

En opplevelse som gave tar ikke noe plass, og i motsetning til ting så blir faktisk opplevelser en del av oss. Vi konsumerer ting, mens opplevelser former oss og gir minner som vi tar med videre.

Så hvis du vil gi en litt annerledes og opplevelsesrik gave til han, enten det er mannen i ditt liv, faren din eller en god venn, så kan en opplevelse være midt i blinken.

Denne siden inneholder annonselenker.


Her er noen tips til gode opplevelsesgaver:

 

Zipline i Holmenkollen

Zipline Holmenkollen

Fart, adrenalin og spenning er stikkord for denne opplevelsen. Han får kanskje ikke høre kollenbrølet, men kollensvevet får han garantert oppleve. Fra toppen av bakken (107,5 meters høyde) slippes han ut og suser nedover. Turen er 361 meter lang så han får god tid til å nyte utsikten og farten. En super opplevelsesgave til han som liker litt fart og spenning.

Les mer om Zipline Holmenkollen og se priser her (annonselenke)

 

Kjøre Lamborghini på bane

Tror du han er klar for å teste en fullblods racerbil? Trygt plassert i førersetet og med instruktør ved siden av vil han få oppleve hva over 500 hestekrefter innebærer. På langsidene kan han «gi jernet» og merke hva bilen yter når han tråkker litt hardere på gasspedalen. Obs, det kan ta litt tid før han klarer å slutte å smile etter denne opplevelsen…

Les mer om å kjøre Lamborghini på bane og se priser

 

Ekstremrafting på Geilo

Raftingflåte i vannet

Hvis han både liker vann og mye action, så kan dette være den perfekte opplevelsesgaven. Turen går ned Numedalslågen i stryk med klassifisering fra 3-5, noe som innebærer stor sannsynlighet for en tur ut i vannet. Erfarne og rolige guider er med og gjør opplevelsen tryggere, uten at spenningen som en tur i denne type stryk inneholder blir borte.

Finn ut mer om ekstremrafting på Geilo og se priser (annonselenke)

 

Fritt fall i Oslo

Lyst til å gi bort den fantastiske følelsen av fritt fall, men uten å måtte opp i fly eller være redd for at fallskjermen ikke løser seg ut?

Denne opplevelsesgaven gir han mulighet til å få et skikkelig adrenalinkick under trygge forhold rett over bakkenivå. Følelsen av å være vektløs er helt spesiell og kan nesten ikke beskrives, den må oppleves. Alt nødvendig utstyr er inkludert så det eneste han må gjøre er å møte opp og nyte vektløsheten.

Les mer om vindtunnel i Oslo og se priser (annonselenke)

 

Adrenalinpakket båttur i Oslofjorden

RIB-båt i høy hastighet

Denne opplevelsen kombinerer høy fart, hav, bølger og vind i håret med safaritur i Oslofjorden. Her får han alt fra deilige svev i luften til roligere partier hvor han kan nyte den fantastiske skjærgården. I tillegg til selve turen får han også gode historier fra områdene turen går i.

RIB-båten som brukes er en stabil og sikker båt med store motorer. Flytedresser, vester, skibriller, luer og votter er inkludert, alt etter værforhold, behov og ønsker. En opplevelsesgave som passer for alle.

Finn ut mer om RIB-safari i Oslofjorden og se priser her (annonselenke)

 

Hold hjernen hans i form med et sjakkurs

Mann som ser på sjakkbrikker

Sjakk er et spill som fascinerer de fleste med sitt store fokus på strategi og det å kunne tenke fremover. Mange liker å spille sjakk, men synes det er vanskelig å mestre.

Dette nybegynnerkurset i sjakk er en litt annerledes opplevelsesgave til han, men er kanskje midt i blinken til den du skal ha gave til. Kurset går over 2 dager (tilsammen 6 timer) og han lærer sjakkteori, hvordan de forskjellige fasene i spillet håndteres og får praktisk prøving og veiledning. En ypperlig start for de som er helt nye i sjakk, men passer også for de som har forsøkt seg litt og føler de trenger mer kunnskap.

Les mer om nybegynnerkurs i sjakk og se pris (annonselenke)

 

Fosserappellering ned Skjervsfossen på Voss

Mann rappellerer ned foss som opplevelsesgave

Voss er kjent for ekstremsport og fosserappellering er en ekstrem opplevelse, men samtidig tilgjengelig for alle som liker at adrenalinet pumper litt ekstra.

Dette er en opplevelsesgave til han som alle med litt sans for høyder og bratte fjellevegger vil sette pris på. Han får god instruksjon og opplæring på forhånd, og sammen med sikringen i nedstigningen er det en helt trygg opplevelse. Nedstigningen er på ca 100 meter og han er garantert å bli våt, men også å få en opplevelse utenom det vanlige.

Finn ut mer om fosserappellering om Voss her og se priser (annonselenke)

 

For flere tips til opplevelsesgaver, besøk truestory.no (annonselenke).

Hvis du vil ha nye gavetips på e-post noen ganger i året, så meld deg på nyhetsbrevet.