Bursdagsgave til han

Vanskelig å finne bursdagsgave til han? Da er du ikke alene. Mange synes det er vanskelig å kjøpe bursdagsgaver til menn, ofte fordi de rett og slett ikke kommer med noen ønsker.

Her finner du tips til gaver som er aktuelle akkurat nå. Vi leter rundt på nettet etter nye og spennende gaveideer og deler dem her, slik at jakten din på en perfekt gave blir litt enklere.

Denne siden inneholder annonselenker.


Oppfyll pilotdrømmen med en drone

Drone, en fin bursdagsgave til han

Hvem har ikke en eller annen gang i livet drømt om å kunne styre et fly? Etter at dronene har kommet for fullt kan den drømmen realiseres av mange. Og ikke nok med det, med kamera på dronen er alt lagt til rette for at han kan lage spennende videoer og ta spektakulære bilder.

Denne dronen fra Hubsan er ypperlig bursdagsgave for en som skal starte med droneflyving. Blant annet er det mulig å:

  • Se video fra kameraet på fjernkontrollens skjerm
  • Sette inn minnebrikke slik at bilder og video kan lagres og redigeres
  • Fly når det er mørkt ved hjelp av innebygget LED-lys
  • Fly både innen- og utendørs

Dronen kan selv holde høyden i luften. Den blir da mye enklere å håndtere, og kan brukes av alle fra nybegynnere til mer viderekomne.

Se flere detaljer og pris for denne dronen her (annonselenke)

 

 

Alltid kald drikke ved godstolen

Grått minikjøleskap med bokser inni. Ypperlig gave til han

Hva er vel bedre enn å ha god og kald drikke på en armlengdes avstand fra godstolen eller sofaen? Vi menn setter ofte pris på litt enkel og banal luksus. Og dette er en av tingene som er midt i blinken i så måte.

Kjøleskapet har plass til 6 stk 33 cl-bokser og kan med et enkelt tastetrykk gjøres om til varmeskap. Det kan både kobles til strømkontakten hjemme eller sigarettuttaket i bilen. En perfekt bursdagsgave til han som har «alt».

Se pris og tekniske detaljer for minikjøleskapet her (annonselenke)

 

Smart aktivitetsmåler som hjelper han å komme i form

Dette er en super bursdagsgave til han som enten vil komme i bedre form, eller han som skal beholde formen. Aktivitetsmåleren fjerner behovet for å notere øvelser og treningsøkter, og den gir komplett oversikt over alle fysiske aktiviteter i løpet av dagen. Gratis app til iPhone og Android gir full oversikt over treningen for uke, måned osv.

I tillegg til å gi oversikt over trening og aktivitet kan den også hjelpe med å minske stressnivået. Siden den måler pulsen gir den beskjed når nivået går opp, og gir dermed mulighet til å finne ut hvilke situasjoner som fører til stress.

Tekstmeldinger, e-post og oppdateringer fra sosiale medier kan vises på skjermen, og han kan bruke den til svømming og i dusjen. Hvis du vil gi en bursdagsgave til han som virkelig er nyttig, så er dette et meget bra alternativ.

Se pris og flere tekniske detaljer for Garmin aktivitetsmåler her (annonselenke)

 

Actionkamera som gjør det superenkelt å forevige øyeblikkene

Gi han muligheten til å forevige alle de spesielle opplevelsene og øyeblikkene i livet. Uansett om det er på ski, under vann, offroadsykling, bilkjøring, fallskjermhopping eller hva som helst annet.

Kameraet er vanntett, har bildestabilisator som fjerner risting og kan styres med stemmen når begge hender er opptatt. Kort sagt så gir det bilder, video og lyd av topp kvalitet, og det er superenkelt å bruke.

Anbefaler å se videoen over for en god oversikt over alt kameraet tilbyr. Dette er en bursdagsgave til han som alle kan bruke og vil sette stor pris på.

Les mer om GoPro Hero 5 og se pris her (annonselenke)

 

Bilkamera som fanger opp alt foran bilen

Bilkamera med sugekopp til å feste i frontruten. Super bursdagsgave til han

Dette høres kanskje ikke så spennende ut, men det er faktisk veldig nyttig. Det kan brukes for å dokumentere hva som skjedde i forbindelse med trafikksituasjoner som oppstår. Kameraet kan stilles inn til å filme når noe skjer foran bilen når det står parkert, og det kan brukes til å forevige kjøreopplevelser i spektakulære omgivelser (tenk Trollstigen og lignende).

Kameraet er enkelt og bruke og kan stilles inn til å gjøre det meste selv ved å reagere på bevegelser, bråbremsing og lignende. En ypperlig bursdagsgave til han.

Les mer om Denver bilkamera og se pris her (annonselenke)

 

Fant du ikke noe som passet? Se flere gaveideer på teknikmagasinet.no (annonselenke).

Hvis du vil ha nye gavetips på e-post noen ganger i året, så meld deg på nyhetsbrevet.